Margrethe (22) og Trude (40) forteller om kjærligheten: – Vi kaller hverandre «klædden» og «snuppa mi»

PAR I HJERTER: Trude Aasby Bismo (til venstre) og Margrethe Aasby Bismo tror det er vanskeligere å være «skeiv» på landet enn i større byer med flere folk.

PAR I HJERTER: Trude Aasby Bismo (til venstre) og Margrethe Aasby Bismo tror det er vanskeligere å være «skeiv» på landet enn i større byer med flere folk. Foto:

I den nyeste episoden av podkasten Hei Hadeland røper ekteparet Margrethe (22) og Trude (40) Aasby Bismo flere kjælenavn de har på hverandre, og at bryllupsnatta ikke gikk helt som planlagt.

DEL

– Vi kom hjem til fuglefrø i dusjen, senga var full av tombokser, knekkebrød og fuglefrø. Det ble ikke noen ekstraordinær bryllupsnatt, for å si det sånn, sier Trude.

De snakker også om aldersforskjellen.

– I starten tenkte jeg litt på aldersforskjellen. Det var nok litt av grunnen til at jeg var såkalt «hard to get». Etter hvert forsvant de tankene i de rosa skyene, sier Margrethe.

– Det påstås jeg var på barnerov, men det blir også påstått at Margrethe har funnet seg dame på gamlehjemmet, så vi får ta ting med ei klype salt. Jeg får noen oppvekkere i ny og ned på alderen. Det er litt spesielt å tenke på at jeg var 18 år da Margrethe ble født, sier Trude.

De forteller også litt om hvordan det er å være «skeiv på landet», hvordan de viser kjærligheten i det offentlige rom og om klengenavnene de bruker på hverandre.

Podkast-episoden kan du enten høre i nettspilleren, i Spotify eller i Apple sin podkast-app dersom du bruker iPhone.

Sjekk også ut disse episodene:

Hei Hadeland # 3 med Sissel Skjervum Bjerkehagen og Line Ramsrud

Sissel Skjervum Bjerkehagen (47) får mindre kjeft på nærbutikken nå, enn da hun var redaktør i Hadeland. Line Ramsrud (41) forventer på ris og ros når hun tar på seg ledertrøya for lokalavisen. Bli bedre kjent med den nye - og den forrige - redaktøren. Du kan høre episoden i nettspilleren under, eller i Spotify.

Hei Hadeland # 2 med Amalie Driveklepp og Mari Western

Amalie Driveklepp (16) ble kjent over hele landet da hun lagde egen ballkjole av IKEA-poser. Nå skal hun delta i Kvelden før kvelden på NRK. Mari Western (32) er sokneprest i Lunner, og forteller hvordan hun nærmest havnet i yrket ved en tilfeldighet og hvorfor hun er en veldig «utypisk» prest. Hør i nettspilleren under, i Spotify eller i Apple sin podkast-app.

Hei Hadeland # 1 med Adam Douglas

Når Adam Douglas drar fra den ene utsolgte konserten til den neste på juleturné, så har han alltid i bakhodet at for noen er jula den vanskeligste tiden på året. I denne episode forteller han om sine egne opplevelser av ensom jul. Hør også hans nydelige versjon av klassikeren White Christmas. Hør i nettspilleren under, i Spotify eller Apple sin podkast-app.

Artikkeltags