Støen Thoresen fra Gran er oppnevnt som bistandsadvokat etter drapet ved Hov Nordre

BISTÅR: Bendik Støen Thoresen, her i samtaler med politiadvokat Trine Hanssen, er oppnevnt som bistandsadvokat for moren til den drepte Roar Engelund (34).

BISTÅR: Bendik Støen Thoresen, her i samtaler med politiadvokat Trine Hanssen, er oppnevnt som bistandsadvokat for moren til den drepte Roar Engelund (34). Foto:

Bistandsadvokat Bendik Støen Thoresen fra Gran har foreløpig ikke snakket med moren til mannen som døde etter en voldshendelse ved Hov Nordre fredag.

DEL

Sent fredag kveld oppsto det en situasjon ved Hov Nordre i Søndre Land, som førte til at 34-årige Roar Engelund døde. En person er siktet for drap, mens tre andre er siktet for kroppskrenkelse.

Den dreptes mor har fått oppnevnt Bendik Støen Thoresen som bistandsadvokat. Det bekrefter han selv til Oppland Arbeiderblad.

– Det er en fersk oppnevnelse, så jeg har foreløpig ikke fått snakket med klienten. Derfor kan jeg ikke si noe om saken, sier han til OA.

På generelt grunnlag forteller Støen Thoresen at hans oppgave som bistandsadvokat blir å ivareta interessene og rettighetene til den etterlatte moren.

– Som etterlatt har man både krav og rettigheter. Jeg skal følge opp saken, skaffe informasjon, kommunisere med politiet og følge opp dette inn mot en eventuell rettssak, sier bistandsadvokaten til OA.

Den foreløpige obduksjonsrapporten er allerede klar, men politiet har valgt å ikke kommentere innholdet i rapporten, men politiadvokat Trine Hanssen har bekreftet overfor OA at en beslaglagt kniv anses som drapsvåpenet.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags