Politiet: – Krimteknikere og ulykkesgruppen jobber på stedet

SIKRER SPOR: Krimteknisk og ulykkesgruppa jobber nå med å sikre spor på stedet hvor trafikkulykken skjedde på Lygna like før klokka 14.00. Trafikken forventes å gå som normalt klokka 19.00.

SIKRER SPOR: Krimteknisk og ulykkesgruppa jobber nå med å sikre spor på stedet hvor trafikkulykken skjedde på Lygna like før klokka 14.00. Trafikken forventes å gå som normalt klokka 19.00. Foto:

– Vi har en formening om hendelsesforløpet, men kan ikke gå ut med opplysninger før krimteknisk og ulykkesgruppen har konkludert.

DEL

Dette sier operasjonsleder Atle B. von Obstfelder ved Innlandet Politidistrikt til Hadeland klokka 17.50 torsdag.

Han forteller at en lokal politipatrulje fra Hadeland bistår i arbeidet på Lygna, hvor politiet bekreftet klokka 14,51 at en kvinne i 70-årene var omkommet etter en trafikkulykke sør for Lygna.

Hun skal ikke være fra distriktet, og var alene i bilen på veg nordover.

Personbilen kvinnen satt i, og en varebil, kolliderte. Politiet fikk melding om ulykken klokken 13.51.

– Nå er krimteknisk, ulykkesgruppa og lokale politifolk i ferd med å sikre spor på stedet. Så blir saken fulgt opp av lokalt politikammer over påske. Vi kommer ikke til å gå ut med antatt hendelsforløp i kveld, sier operasjonsleder Atle B. von Obstfelder ved Innlandet politidistrikt til Hadeland.

Først i 21-tiden ble vegen gjenåpnet.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags