Én alvorlig skadet og én kritisk skadet etter trafikkulykke på riksveg 4 i Nittedal

Av

Minst en person er kritisk skadd og en annen skal være alvorlig skadd etter en trafikkulykke i Hagantunnelen fredag ettermiddag. Ingen av dem skal ha pådratt seg livstruende skader, melder politiet.

DEL

Det var like før klokka 18.00 fredag kveld at nødetatene rykket ut etter melding om en trafikkulykke i Hagantunnelen i Nittedal.

– Der har det vært en alvorlig møteulykke mellom to biler. Det satt én person i den ene bilen, mens det satt fire personer i den andre, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, Kristian Loraas.

Ulykken har skjedd enden av tunnelløpet som kommer ut på Gjelleråsen.

Han opplyser videre at én person karakteriseres som kritisk skadd og er fraktet til Ullevål sykehus. Vedkommende skal ikke være livstruende skadd, opplyser politiet.

En kvinne som lenge satt fastklemt i et av bilvrakene, ble etter hvert frigjort og fraktet til Ullevål.

– Skadeomfanget er noe uavklart, men siste melding er at hun er alvorlig skadet, men at det ikke er livstruende, opplyser Loraas.

De tre andre personene som var involvert i møteulykken er fraktet til sykehus med det som skal være lettere skader.

Operasjonsleder Loraas opplyser at det foreløpig er ukjent for politiet hvorfor en av bilene har kommet over i motgående kjørefelt.

– Vi har flere gode vitneopplysninger og vi har også sikret oss videoopptak som muligens skal vise ulykken, opplyser han.

Riksvei 4 gjennom Hagantunnelen ble stengt etter ulykken og politiet anbefalte omkjøring om Nittedalsveien. Politiet opplyser klokka 19.18 at tunnelen igjen er åpnet.


LES MER:  

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags