Hedmark trafikk og Opplandstrafikk blir én enhet

NYTT NAVN: Hedmark trafikk og Opplandstrafikk blir fra 1. januar 2020 en felles kollektivenhet.

NYTT NAVN: Hedmark trafikk og Opplandstrafikk blir fra 1. januar 2020 en felles kollektivenhet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Hedmark trafikk og Opplandstrafikk blir fra 1. januar 2020 en felles kollektivenhet. Bakgrunnen for denne endringen er regionreformen og sammenslåingen av Hedmark og Oppland fylkeskommuner.

DEL

Arbeidsutvalget i Innlandet fylkeskommune har vedtatt at prosessen skal være en åpen konkurranse, hvor spesielt barn og unge oppfordres til å være med, heter det i en pressemelding.

Begge kollektivenhetene har derfor invitert alle barne- og ungdomsskoler, samt videregående skoler i Hedmark og Oppland til å bli med på denne konkurransen.

– Vi håper at så mange skoler som mulig blir med, og vi gleder oss til å se hva som kommer av forslag, sier Thale Andersen i Marked og utvikling i Opplandstrafikk. 

– Det nye navnet skal tydelig si noe om hvem vi er ovenfor befolkningen, men også internt i kollektivbransjen og i Innlandet fylkeskommune, sier Andersen.

Oppfordringen fra begge kollektivenheter er å sende inn sine forslag og være med å bidra til et nytt og spennende kollektivnavn i Innlandet. Frist for innsendelse av forslag er 6. mai 2019.

Det nye navnet og vinneren av konkurransen skal ifølge planen offentliggjøres i løpet av juni 2019.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags