Torsdag markerer Smietorget 30 år som kjøpesenter med tre dagers fest

FESTKLARE: Smietorget markerer 30 år som kjøpesenter i Gran.

FESTKLARE: Smietorget markerer 30 år som kjøpesenter i Gran.

Artikkelen er over 1 år gammel

Smietorget er 30 år. Torsdag kveld er det jubileumsåpning og langåpent, med ordførerbesøk, konsert med Asle Beck, mimring og tilbakeblikk og stort ballongslipp med butikkgaver.

DEL

30 år som kjøpesenter markeres også fredag og lørdag. Det har skjedd mye ved senteret i Gran gjennom tre tiår.

– Jeg er veldig stolt av å kunne være senterleder for denne fine gjengen. Vi har et veldig godt miljø, vi hjelper hverandre og vi drar lasset i samme retning, sier Kari Morka.

Hun lover mye god underholdning, servering av mat og drikke og jubileumsoverraskelser for publikum under de tre dagene.

Offisiell åpning

Torsdag kveld er det offisiell jubileumsåpning ved ordfører Willy Westhagen og elever fra musikklinja ved Hadeland videregående skole.

Deretter blir det minikonsert ved Asle Beck og perleverksted for barna utenfor Norli bokhandel. Dessuten blir det mimrestund med tilbakeblikk over 30 år, der eiere, kunder og andre forteller sin historie, ledet av konferansier Trond Øverlier.

Dessuten serveres det kveldsmat i form av hjemmelaget potetsuppe, lagd av Helbjørg Stensli og Marit Morstad. Kvelden avrundes med stort ballongslipp. Ballongene inneholder gaver fra alle butikkene.

Musikk og danseshow

Fredag byr også butikkene på diverse konkurranser og gavetrekninger. Dessuten blir det musikk og sang til kaffen i Bakeriet, Eystein Hagen spiller og synger. I tillegg arrangeres det bokkafé hos Norli, med forfatter Helge Haakenstad på besøk.

Lørdag kan de minste levere smokk til Ringobamsen og få diplom, mens dansegjengen GoodVibe byr på show.

Snøsøstrene kommer også på besøk og det blir muligheter for å bli avbildet sammen med Snødronningen og søsteren hennes. I tillegg serveres det jubileumskake og kaffe på lørdag.

LES OGSÅ:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags