Bilberger: – Siste tur var fire, så var det på`n igjen halv seks

BILBERGING: - Vi har hatt rundt 25 oppdrag bare i helga, så det har blitt lite med søvn, innrømmer Henrik Heier i Lunner Auto.

BILBERGING: - Vi har hatt rundt 25 oppdrag bare i helga, så det har blitt lite med søvn, innrømmer Henrik Heier i Lunner Auto. Foto:

Bilbergerne på Lunner Auto har jobbet hardt i helga, og ifølge Henrik Heier i Lunner Auto har det vært rundt 25 oppdrag i helga.

DEL

Det er en tydelig sliten Heier som snakker på telefonen da Hadeland ringer. Og det er i grunn ikke så rart.

– Jeg kjørte til rundt fire i dag morges, og så var det på`n igjen halv seks i dag tidlig. Så vi kan si det har gått jevnt i hele natt, sier han.

Ifølge ham har det vært rundt 25 oppdrag i løpet av helga. Blant annet har det vært flere oppdrag hvor folk rett og slett ikke har kommet seg av gårdsplassen på grunn av snøen.

– Med snøfallet, og vinden vi hadde i helga, har gårdsplassen hos enkelte føyket igjen og de har kjørt ut fordi de ikke har sett vegen, sier han.

Han oppfordrer bilistene til å kjøre ekstra forsiktig i dag gitt det elendige føret.

– Det er mye snø i vegbanen, sier han.

Les: Rekordmange bilberginger i januar

Les: Bilbergerne jobber på spreng med utforkjørsler på glatt føre

Ifølge Yr.no vil snøværet gi seg i morgen. De varsler minusgrader og svak vind før det vil komme litt til snø på torsdag ifølge langtidsvarslet.

Bildeserie

Se Tom Heier får opp igjen HRA-bilen

BILBERGING: Morkagutua i Nordtre Oppdalen ble for bratt og glatt for bilen fra Hadeland og Ringerike Avfallsselskap AS på fredag. Viking sørget for at HRA folkene kunne fortsette sin viktige jobb.
Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags