Oppfordrer bilister om å kjøre forsiktig

GLATT STED: Rundkjøringa i overgangen til motorvegen gjennom Gran fredag ettermiddag.

GLATT STED: Rundkjøringa i overgangen til motorvegen gjennom Gran fredag ettermiddag.

– Vi oppfordrer trafikantene til å avpasse farten etter forholdene og kjøre forsiktig, tvitrer Vegtrafikksentralen øst. De forsikrer at «alt av mannskap» er ute og jobber for å hindre trafikkuhell.

DEL

Riksveg 4 gjennom Hadeland har også blitt stedvis glatt under snøfallet fredag. Det samme gjelder E16 og sideveger. Det er ikke meldt om uhell og ulykker i trafikken lokalt fredag ettermiddag.

Det er som vanlig utfartstrafikk gjennom Hadeland på fredag. Steder som kan være ekstra utfordrende for bilister er rundkjøringer, som i overgangen til motorvegstrekningen sør for Gran sentrum.

Det er sendt ut biler som salter vegbanen, men det er uansett «polert» i rundkjøringene. Det samme gjelder rundkjøringene i Gran sentrum.

På E6 er det problemer ved Langelandkrysset i Ullensaker etter at et vogntog sperrer trafikken og forårsaker lange køer.

E6 Jessheim (kryss 49) til kryss 48 Kløfta er fortsatt stengt mot Gardermoen. Vogntoget er ferdig berget, men mye opprydding gjenstår og strekningen er forventet stengt i 2-3 timer til, opplyser Vegtrafikksentralen øst klokka 17.57.

– Regn med store forsinkelser for trafikk i begge retninger. Dette vil ta tid, tvitrer Veitrafikksentralen.

Det er også varslet snøvær lørdag, som skal gi seg utover dagen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags