Roligere vind, men varmegradene består

TEMPERATURENE NÅ: Netatmo er en type værstasjon som hver og en kan ha hjemme hos seg selv. De er ikke å regne som offisielle målinger. Kartet fanger opp brukerne som har satt opp målingene til å deles offentlig.

TEMPERATURENE NÅ: Netatmo er en type værstasjon som hver og en kan ha hjemme hos seg selv. De er ikke å regne som offisielle målinger. Kartet fanger opp brukerne som har satt opp målingene til å deles offentlig. Foto:

DEL

Ifølge Storm.no vil det bli skyet og oppholdsvær det neste døgnet. Mens Storm melder oppholdsvær, melder yr.no om nedbør som vil komme som sludd i løpet av natten.

Temperaturene vil ligge på en til to plussgrader.

Opptil fire varmegrader

Varmest blir det på Jevnaker der yr.no melder opptil fire plussgrader. Kaldest er det meldt på Lygna med en minusgrad. Der er det også meldt en god del vind på åtte meter i sekundet.

Klokken 19:33 onsdag kveld viser værstasjonen på Bekkehallum -0,6 grader, mens værstasjonen på Stryken viser 4,2 grader. På Lygnasæter viser værstasjonen -0,2 grader, mens det i Romeriksåsen er 1,0 grader.

Grafen viser temperatursvingningene de siste 30 dagene i Gran.

Grafen viser temperatursvingningene de siste 30 dagene i Gran. Foto:

Fare for lokal tåke

Den kraftige vinden som var tirsdag kveld og natt til onsdag ser ut til å roe seg ned og gå over til en frisk bris. Onsdag kveld og natt til torsdag vil det også være fare for lokal tåke enkelte steder.Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags