Store sjanser for sol på mandag

TEMPERATURENE NÅ: Netatmo er en type værstasjon som hver og en kan ha hjemme hos seg selv. De er ikke å regne som offisielle målinger. Kartet fanger opp brukerne som har satt opp målingene til å deles offentlig.

TEMPERATURENE NÅ: Netatmo er en type værstasjon som hver og en kan ha hjemme hos seg selv. De er ikke å regne som offisielle målinger. Kartet fanger opp brukerne som har satt opp målingene til å deles offentlig. Foto:

Milde temperaturer vil prege dagene som kommer, men Hadeland slipper unna den verste nedbøren.

DEL

Søndag har det vært både tåke, overskyet og varmegrader. Flere steder er det nå speilblank is på sidevegene.

Det er ingenting som tilsier at det vil bli kaldt igjen de første par dagene.

Natt til mandag og mandag vil temperaturene ligge på fire til fem varmegrader og det vil bli likt vær over hele Hadeland.

Lite nedbør

Det er ikke meldt noen store mengder med nedbør, men natt til mandag kan man forvente noen millimeter med regn. Mandag er det store sjanser for at man får se sola igjen. Da vil det bli oppholdsvær og perioder med sol.

Heller ikke Lygna skiller seg ut på værfronten med tre til fire varmegrader. Der vil regnet som kommer natt til mandag mest sannsynlig komme som sludd.

Oppholdsvær på nyttårsaften

Hadeland er ikke det eneste stedet i Norge som opplever plussgrader. Det vil bli varmere over hele landet. Er du på fjellet vil det være trøblete kjøreforhold og vind ved flere fjelloverganger.

Utsiktene for nyttårsværet ser bra ut for Hadeland. Det er meldt oppholdsvær og til dels overskyet på tirsdag. Kuldegradene vil også komme tilbake på kvelden.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken