Nyttårsdrøm!

Av
DEL

Meninger Jeg er jo ingen politiker, men prøver å følge med på Skjervum kontra Sagatangen. Jeg har ingen meninger om SI etc., det får være ett annet bord.

Jeg registrerer at noen tusen innbyggere i sin tid stemte på Skjervum. Og at daværende rådmann anbefalte Skjervum, ikke veldig sterkt, men dog. Da gjorde Bygdelisten og Frp sin tabbe og gikk for Skjervum (ironi fra min side, politikere skal ikke være samstemt, da måtte de andre gå for Sagatangen).

LES OGSÅ: Gran kommune etter siste Sagatangen-vedtak: Har begynt å jobbe etter ny kurs

Jeg har nå fått med meg at Oulie pluss noen i Sp er usikre? Høyre har kommet med nye forslag. Da oppfatter jeg at Sp er splittet mens Ap (som rikspolitisk synker som en stein) står på bruk av 650–700 millioner på Sagatangen.

Nyttårsønske?

Å bygge nytt på Skjervum kan økonomisk ikke feile, bokstavelig sett er man på trygg grunn. Lettere å få gode tilbud på prosjektet.

Teknisk sett kan begge steder ha samme kvalitet innenfor dørene og veggene. Selvsagt er det bedre klima og plass på Skjervum.

Så tvilere i Sp samt Ap, jeg tror innbyggerne i Gran vil trekke ett lettelsens sukk hvis dere, etter min mening, tar til fornuften.

For engangs skyld kan dere opptre samlet for innbyggerne istedenfor å ri prinsipper.

Dette er mitt nyttårsønske for oss alle. I tillegg til å få bukt på korona'en, slik at vi kan reise litt samt å se norske skiløpere vinne skirenn.

PS: Det er et uttrykk, litt omgjort. Kaste gode penger i et usikkert prosjekt. Jeg tror at Grans innbyggere ikke er negative til å betale litt mere skatt inn i ett sunt prosjekt.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken