Øivind Gaarder vil ikke ta med alle kostnader i regnestykket

OPPTATT AV GRUNNFORHOLDENE: Øyvind Kvernvold Myhre (GBL) ville vite hvordan prosjektlederen planlegger å løse utfordringene med grunnforholdene.

OPPTATT AV GRUNNFORHOLDENE: Øyvind Kvernvold Myhre (GBL) ville vite hvordan prosjektlederen planlegger å løse utfordringene med grunnforholdene. Foto:

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Hvis det skal bygges sjukehjem på Sagatangen, må det bygges erstatninger for avlastningsenheten og Solgløtt også. Kostnadene for dette er anslått til 55 millioner. Vi har ikke særlig gode erfaringer med sånne estimater, men inntil videre er det dette tallet som gjelder.

Hvis det nye sjukehjemmet blir bygd på Skjervum, i nærheten av det nåværende, unngår vi denne kostnaden. Den er altså en direkte følge av at sjukehjemmet flyttes til Sagatangen.

Men Øivind Gaarder vil ikke at disse kostnadene skal være med i regnestykket. Han trur kanskje at kostnadene blir mindre hvis vi lar være å legge sammen.

Hvis denne holdningen preger Gran Aps politikk, lover det ikke godt for en kommuneøkonomi som allerede er svært anstrengt.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken