Mange blide barn og unge på oktoberfest

Det var stor jubel når Adelen kom på scenen.

Det var stor jubel når Adelen kom på scenen.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Rundt 450 spente barn og ungdommer møtte opp på Oktobervest i Brandbu torsdag kveld. I år opptrådde to lokale dansegrupper, «GoodVibe» og «Swhabam», samt en lokal beatboxer, Håkon Guddal. Litt senere på kvelden møtte både Adelen og Katastrofe opp på scena, noe som ga god stemming blant publikum.

Stor suksess

Julie Persdatter Sangnæs, Linn Camilla Petersbakken og Lisa Sol Løvhaug Bjørgen er alle 13 år gamle og kommer fra Brandbu. De hadde store forventinger til kvelden.

- Jeg gleder meg mest til å se Adelen. Hun er veldig flink, sier Sagnæs.

Venninnene hennes nikker enige. De gleder seg til å se de andre kjendisene også, men Adelen var helt klart favoritten. De tre jentene møtte opp på Oktoberfest i fjor også. De synes at fjorårets arrangement var en kjempesuksess, og de håpet på en like bra kveld i år.

- Det beste med Oktoberfestivalen er å se kjendisene. Dette er en stor møteplass. Vi møter alle venne våres og slipper å sitte hjemme, forteller venninnene før de stiller seg i kø til kveldens store begivenhet.

Viktig med lokale artister

Rune Larsen er med og arrangerer på vegne av UngHadeland. Han var veldig fornøyd med oppmøtet, og mener det er viktig å ha slike arrangementer på Hadeland.

- Vi har ikke satt noen øvre eller nedre aldersgrense, ettersom vi mener det er viktig at alle blir inkludert. Ungdommer er ikke som før. I dag er man tidligere ute med å dra på konserter og liknende, forklarer Larsen. 

Han forteller at det er viktig for dem å ha lokale artister på deres arrangementer siden det er så mange talenter på Hadeland.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken