– Det utføres titusener av dugnadstimer av våre frivillige, men vi må også ta enormt store kostnader. Derfor er vi helt avhengig av å ha en inntektsside for å komme ut i balanse, skriver Bjørn Johnsrud i en pressemelding.

Det er bare to år siden sist det ble arrangert NM på Lygna. Det ble en folkefest av dimensjoner.

– Det nyinnvidde idrettsanlegget fikk ovasjoner både fra utøvere, publikum på stadion, på TV, fra skiforbundet, sponsorer og samarbeidspartnere. De kalte det verdens beste NM. En folkefest med titusener av publikum og hundrevis av frivillige. Kulturarrangementer på stadion og i bygda. Rett og slett et utstillingsvindu for verdens beste Lygna og Hadeland, skriver han i pressemeldingen.

LES OGSÅ:

Johnsrud forteller at de også i 2017 var avhengig av at publikum kjøpte billetter.

– Dermed klarte vi å lage folkefest uten å gå i minus. Hadde vi måttet slite med underskudd hadde vi heller ikke kunnet takke ja til skiforbundets forespørsel for i år. Derfor oppfordrer vi alle som er glad i langrenn, eller glad i at det skjer noe i bygda vår, til å kjøpe billetter.

LES OGSÅ:

Johnsrud lover at det blir på den samme gode stemninga på stadion i år også.

– På stadion blir det liv og røre, serveringssteder, markeds- og kulturgate og selvsagt en hel mengde verdens beste skikjendiser. Nå håper vi publikum vil hjelpe oss med å nok en gang skape verdens beste NM, sier han.

Bildeserie

SE BILDENE: NM torsdag i 2017

Bildeserie

SE BILDENE: Ski-NM fredag 2017

Bildeserie

SE BILDENE: NM-lørdag formiddag i bilder

 

Bildeserie

SE BILDENE: Folkeliv på Lygna under ski-NM i 2017