Gå til sidens hovedinnhold

Oppland Ap ønsker Hagebakken som ny leder

Artikkelen er over 5 år gammel

HADELAND: Valgkomiteen i Oppland Arbeiderparti har foreslått Tore Hagebakken som ny leder i fylkespartiet. Frode Jahren er nåværende leder.

Årsmøtet i Oppland Arbeiderparti arrangeres 12. og 13. mars og valgkomiteen har nå hatt sitt siste møte. Stortingsrepresentant Tore Hagebakken har lang fartstid og erfaring i partiet. Han har representert partiet på Stortinget siden 2005 og har vært medlem av sentralstyret fra 1995 til 2005.

Nestlederne Hilde K. Holtesmo og Dag Erik Pryhn er foreslått gjenvalgt. Hilde K. Holtesmo er ny som nestleder, men gjenvalg til styret. Hun er nåværende leder av kvinnenettverket. Anne-Marte Kolbjørnhus er foreslått som ny leder av kvinnenettverket, og til gjenvalg til styret.

Thorsen styremedlem

Fra Hadeland er Randi Eek Thorsen foreslått som nytt styremedlem.

Hans Olav Høistad (gjenvalg), Steinar Tronshus (gjenvalg), Trine Adde Hansebakken (ny), Trude Bergsveen (ny) og Jan Halvor Vaag Endrerud (gjenvalg AUF) er andre foreslått til styreverv.

Valgkomiteen har bestått av Audun Tron, leder, Odd Erik Sveen, Berit Brørby, Svein Rønningsveen, Jens Høistad, Gausdal, Margit Bratvold og Ingrid Waag Endrerud.

Kommentarer til denne saken