Gå til sidens hovedinnhold

Ordfører-besøk i Bergseng bondegårdsbarnehage

Ditt Hadeland

I bygdas eneste gårdsbarnehage benyttes hele gården til barnehage og tilrettelagt arbeid. De inviterte ordfører Randi Eek Thorsen til en omvisning.

– Vi tok ordføreren med på en omvisning av gårdens alle uteområder til barnehagedrift, dyrking og dyrehold med inkludering av tilrettelagte arbeidsplasser. De tilrettelagte arbeidsplassene her er i et samarbeid med NAV, sier styrer Mette Tøfte.

De ønsket å synliggjøre for ordføreren hva de vektlegger for godt psykososialt miljø og hva som er suksessfaktorene.

– Jeg fikk være med å synge i Trollskogen, hente egg hos hønene, strigle ponnier, klø geitene, høste tidliggrønnsaker, klatre i stortreet, studere kryp fra dammen, huske, spise hjemmelagd potetsuppe og gulrotkake, lære nye ting om naturen – også fikk jeg med meg et mangfoldsbrett med ferske egg hjem, sa en fornøyd ordfører.

– Makan? Neppe. Supre unger, engasjerte voksne, fantastiske omgivelser og mange morsomme dyr. Takk små og store i Bergseng Bondegårds-barnehage for en kjempekoselig formiddag. sa Randi Eek Thorsen etter besøket i barnehagen.

Mette Tøfte takker alle for en svært så trivelig formiddag i lag med ordføreren og tar gjerne imot et nytt besøk ved en annen anledning.

Kommentarer til denne saken