Introduserer 90 nye leiligheter for korttidsleie

LEILIGHETER: Markedet for utleie av leiligheter er stort i Oslo. Her fra Sørenga. Foto: Rune Pedersen

LEILIGHETER: Markedet for utleie av leiligheter er stort i Oslo. Her fra Sørenga. Foto: Rune Pedersen

Artikkelen er over 2 år gammel

En nordisk aktør for innkvarteringsløsninger, Forenom, åpner 90 moderne leiligheter for forretningsreisende i Kongens gate i Oslo.

DEL

I en pressemelding skriver Forenom at de tror dette vil bidra til  å øke populariteten for Oslo som forretningsdestinasjon. Det gjelder spesielt for multinasjonale selskap som ønsker å utvide sin virksomhet i Norge.  

Det nye konseptet med korttidsleie er å tilby internasjonale aktører en mulighet til å bo tre måneder eller opp til ett år.

Forenom tror leilighetene vil passe til forretningsreisende, eller ansatte som er i Norge på prosjektbasis. Bygården i Kongens gate 9, åpnet 24. januar, med 90 leiligheter fordelt over åtte plan.

Stor fleksibilitet

- Vi ønsker å spille en sentral rolle i utviklingen av senrumstiltrekning av internasjonale aktører. Vår nye beliggenhet i Oslo er et samlingspunkt hvor man kan nyte ro og privatliv, med alle fasiliteter inkludert, sier Forenoms administrerende direktør, Johannes Kangas i pressemeldingen.

90 LEILIGHETER: Slik ser leilighetene ut innvendig. Foto: Forenom

90 LEILIGHETER: Slik ser leilighetene ut innvendig. Foto: Forenom

Firmaets erfaring er at det ikke alltid bare er faktorer som høy kvalitet og fleksibilitet som tiltrekker seg nye forretningsmuligheter i storbyene. 

- Vi tror forretningsreisende setter etter mer enn overnattingsløsninger av høy kvalitet. Vi tilbyr blant annet langtidsleie på våre ettroms leiligheter med en startpris på under 15.000 kroner i måneden - alt inkludert, sier Kangas.

Artikkeltags