Gå til sidens hovedinnhold

På torsdag er det klart for potetfestival igjen

Artikkelen er over 1 år gammel

Festivaltelt på ny plass, mye musikk, humor, stands, boklanseringer, utstillinger, dans, mat, gratis torsdagslunsj og plateslipp - det er noen få stikkord for Potetfestivalen 2019.

Torsdag startet Potetfestivalen tre hele dager til ende. Stands, Bondens Marked og utstilling av traktorer og landbruksredskap vil prege Storgata. I festivalteltet, som er flyttet til parkeringsplassen ved Meieritråkket, er det gratis lunsj og underholdning.

Torsdagen avrundes med rusfritt arrangement med Morgan Sulele, Good Vibe og Bullets of Blood. Det vil føre altfor langt å liste opp alt som skjer de tre festivaldagene, men program blir annonsert ellers.

LES OGSÅ: Morgan Sulele kommer tilbake til Hadeland når festivalteltet plasseres på nytt sted

Marit Knarud er årets festivalkunstner og signerer etiketter på flasker torsdag. Lørdag blir det for øvrig akevittforedrag ved Halvor Heuch i festivalteltet.

LES OGSÅ: Slipper fanden løs under Potetfestivalen

Fredag er det humorshow på programmet i teltet, med flere kjente stand up-komikere. Lørdag kveld underholder Sons of Taiga (med plateslipp) og Vestlandsfanden i teltet.

Lørdag er det også barneboklanseringer, blant annet bør Håkon Forfod Sønnelands barnekokebok sikkert falle i smak. Lørdag blir også «årets potet» kåret og mange vil sikkert også ha med seg det årlige moteshowet.

Hvem er best på Hadeland i potetskrelling og går på en skikkelig skrell? Fredag kåres årets mester – vinneren får mulighet til å delta under NM på Hamar.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.