Gå til sidens hovedinnhold

Myrdalstreff med 110 til stede

Artikkelen er over 4 år gammel

Lørdag 24. juni møttes over hundre Myrdalsfolk til slektstreff på Marienlyst på Jaren. Det var etterkommere av Ivar og Karoline Myrdal oppi Lynnebakka, som fikk hele tolv barn i tiden 1908 til 1933, og etter dem har det kommet både barnebarn, oldebarn og tippoldebarn, og også noen tipp-tipp-oldebarn.

Fire av de tolv søsknene lever ennå, og tre av dem var på treffet. Den fjerde og eldste, Agnes på nærmere 98 år, kunne ikke delta. De tre av søsknene som kom på slektstreffet var tvillingene Erling og Torleif på 83 år, og Torleif hadde sin kjære Åse (78) med seg, og Margit, gift Iversen, på hele 87 år var også til stede.

Til og med været var på Myrdalsfolkets side, for imellom regn på fredag og søndag, så skinte solen og det var opphold hele lørdagen treffet ble arrangert. Dermed ble det mulig å bruke både verandaen og den store uteplassen under treffet, noe særlig barna satte pris på. Men også de voksne syntes det var godt å komme ut og strekke beina mellom middag og kaffe, samt gå rundt og snakke med slektninger man kjente og ikke kjente. Alle var i hvert fall enige om at det er veldig koselig å treffes, for det blir altfor sjelden. Så vil tiden vise når neste treff blir.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.