Petra Jønnes: Vi må stå sammen

Petra Jønnes.

Petra Jønnes.

Av
DEL

MeningerNå er det en ekstremt rar og spesiell tid. Mange er veldig fortvilet, og det har man god grunn til. Kanskje er du redd for noen du kjenner, noen i familien, deg selv eller bare noen du er glad i. Det er fullt forståelig. Det kan være veldig vanskelig men om du har mulighet til det kan det være fint å bruke tiden til noe helt annet.

Hvis du har et prosjekt du aldri fikk gjort ferdig, eller noe helt nytt du vil prøve er dette den perfekte tiden. Vi må tenke på det positive ved alt det her, nemlig ved at du holder deg hjemme og kjeder deg kan du redde noen andre. Kanskje er det vanskelig å se selv, så jeg skal prøve å forklare det for deg.

Vi har alle et felles samfunnsansvar for å ta vare på hverandre, spesielt i disse tider. Man kan tenke seg selv hvor vondt bare tanken på å miste noen du er glad i. Det er ingen av oss som vil miste noen vi bryr oss om. Selv om vi kanskje ikke mister noen selv er det utrolig viktig at vi gjør vårt for at ingen andre gjør det heller. Ta ansvar, vær hjemme om du har mulighet. Jeg oppfordrer alle til å sende en liten melding eller ringe noen du kjenner som sitter hjemme alene. Om vi står sammen og er villige til å endre vår hverdag og våre vaner kan vi håndtere denne situasjonen vi alle er i midt i.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags