Amalie skal lage julekjole foran 1,5 millioner tv-seere lille julaften

TELLER NED TIL JUL: For Mari Western (til venstre) betyr jula både familiekos og jobbing. Amalie Driveklepp på sin side skal slappe av og får kanskje tid til å fortsette på en sybok hun jobber med.

TELLER NED TIL JUL: For Mari Western (til venstre) betyr jula både familiekos og jobbing. Amalie Driveklepp på sin side skal slappe av og får kanskje tid til å fortsette på en sybok hun jobber med. Foto:

Lille julaften deltar Amalie Driveklepp (16) fra Harestua på programmet «Kvelden før kvelden» på NRK.

DEL

– Jeg skal rett og slett lage en julekjole av julepapir, avslører Amalie i en ny episode av podkasten «Hei Hadeland».

Kvelden før kvelden er et av de mest populære programmene på NRK, og har gått hver lille julaften siden 2002.

De siste årene har programmet hatt mellom 1,4 og 1,6 millioner seere, og et høydepunkt for mange av dem er sketsjen Grevinnen og hovmesteren. Den kommer selvsagt også i år.

Det er Haddy Njie og Mikkel Niva som leder programmet, og 16-åringen fra Harestua er bare én av mange gjester.

I denne utgaven av podkasten «Hei Hadeland» er også Mari Western (32) med i studio. Hun er sokneprest i Lunner, og forteller hvordan hun nærmest havnet i yrket ved en tilfeldighet og hvorfor hun kanskje er litt annerledes enn det folk flest forbinder med en prest.

– Jeg er glad i å pynte meg, går med røde negler og er nok veldig utypisk, sier hun.

Som trebarnsmor har Mari også noen gode råd for å skape god julestemning i hjemmet, mens Amalie på sin side røper hvilken film hun MÅ se for å komme i ordentlig julestemning.

Dette og mye mer kan du høre i podkastspilleren under, eller direkte via Spotify.

Hei Hadeland # 1 med Adam Douglas

Når Adam Douglas drar fra den ene utsolgte konserten til den neste på juleturné, så har han alltid i bakhodet at for noen er jula den vanskeligste tiden på året. I denne episode forteller han om sine egne opplevelser av ensom jul. Hør også hans nydelige versjon av klassikeren White Christmas. Hør i nettspilleren under, i Spotify eller Apple sin podkast-app.

Artikkeltags