Bli bedre kjent med Line (41) som er ny redaktør i Hadeland: – Jeg har klart å miste lappen to ganger i karrièren min

GJESTER: Tidligere redaktør i Hadeland Sissel Skjervum Bjerkehagen og ny redaktør Line Ramsrud er begge gjester i podkasten Hei Hadeland.

GJESTER: Tidligere redaktør i Hadeland Sissel Skjervum Bjerkehagen og ny redaktør Line Ramsrud er begge gjester i podkasten Hei Hadeland. Foto:

Den nye redaktøren Hadeland Line Ramsrud (41) er tidligere toppsyklist, men det er ikke bare på sykkelsetet at hun har holdt tempoet oppe. Nå kan du bli bedre kjent med henne i en ny podkast-episode.

DEL

– Selv om det ikke var i jobbsammenheng så har jeg klart å miste lappen to ganger i min karriere som journalist og redaktør. Den første gangen var jeg uten lappen i tre måneder og den andre i sju måneder. Den siste gangen måtte jeg kjøre opp på nytt, forteller Line Ramsrud i en ny episode av podkasten Hei Hadeland.

Mandag 13. januar er 41-åringen på plass i jobben som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisen Hadeland.

Hun tar over jobben etter Sissel Skjervum Bjerkehagen (47) som startet i tilsvarende stilling i Ringerikes Blad 7. oktober. I mellomtiden har Siv Storløkken vært konstituert redaktør for lokalavisen.

I den ferske podkasten forteller også Sissel Skjervum Bjerkehagen hva hun savner, og ikke savner, ved jobben i Hadeland.

De to redaktørene diskuterer også temaet kvinnelige ledere.

– Det er mange middelmådige menn i sjefsstillinger som leverer under middelmådig, men som likevel får sitte. Hadde en kvinne sittet i samme stilling og gjort en like middelmådig jobb, så hadde hun vært ute for lengst, sier Line Ramsrud.

Podkasten kan blant annet høres i nettspilleren under eller i Spotify.

SJEKK UT TIDLIGERE EPISODER:

Hei Hadeland # 2 med Amalie Driveklepp og Mari Western

Amalie Driveklepp (16) ble kjent over hele landet da hun lagde egen ballkjole av IKEA-poser. Nå skal hun delta i Kvelden før kvelden på NRK. Mari Western (32) er sokneprest i Lunner, og forteller hvordan hun nærmest havnet i yrket ved en tilfeldighet og hvorfor hun er en veldig «utypisk» prest. Hør i nettspilleren under, i Spotify eller i Apple sin podkast-app.

Hei Hadeland # 1 med Adam Douglas

Når Adam Douglas drar fra den ene utsolgte konserten til den neste på juleturné, så har han alltid i bakhodet at for noen er jula den vanskeligste tiden på året. I denne episode forteller han om sine egne opplevelser av ensom jul. Hør også hans nydelige versjon av klassikeren White Christmas. Hør i nettspilleren under, i Spotify eller Apple sin podkast-app.

Artikkeltags