Trafikkulykke på Jevnaker

ÅSBYGDA: En personbil havnet utenfor veien og videre opp på autovernet før den ble liggende på siden midt i veien i Åsbygda fredag morgen.

ÅSBYGDA: En personbil havnet utenfor veien og videre opp på autovernet før den ble liggende på siden midt i veien i Åsbygda fredag morgen. Foto:

DEL

En personbil har havnet i grøfta langs Hadelandsveien, fylkesvei 241, i Jevnaker meldte politiet fredag morgen.

To personer var involvert og nødetatene rykket ut.

Ulykken skjedde ved 09-tiden like ved Brødrene Myhre i Åsbygda.

09.25 meldte politiet på Twitter at nødetatene var på stedet. En bil hadde havnet på siden midt i veien. Dette medførte noe trafikale problemer. Fører ble undersøkt av helsevesenet.

Politiet opplyste til Ringerikes Blads journalist påstedet, Ole Edvin Tangen, at bilen som kjørte i retning Jevnaker har havnet utenfor kjørebanen, kjørt opp på autovernet og tippet rundt på siden i veibanen.

09.35 var bilen fjernet fra veibanen og vegen åpen igjen. De to i bilen ble kjørt til legevakt for sjekk, men skal ikke være skadet.

HAVNET PÅ SIDEN: To personer ble kjørt til sjekk på legevakten etter at bilen de satt i endte på siden i veien i Åsbygda.

HAVNET PÅ SIDEN: To personer ble kjørt til sjekk på legevakten etter at bilen de satt i endte på siden i veien i Åsbygda. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags