Fikk ansiktsskader etter å ha blitt slått ned – politiet leter etter gjerningsmannen

Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet prøver å få tak i en mistenkt mann etter at en 26-åring ble slått ned i Jevnaker i natt.

DEL

26-åringen ble kjørt til legevakta med ambulanse med skader i ansiktet etter at en annen mann i slutten av 20-årene skal ha slått til ham i en privat bolig.

– Det var en kamerat av fornærmede som ringte politiet i halv fire-tida. Både politi og ambulanse rykket ut, men mistenkte hadde forlatt stedet da nødetatene kom fram. Per nå har vi ikke kontroll på ham, men vi vet hvem han er og prøver å komme i kontakt med ham, sier operasjonsleder Jarle Hopperstad i Sør-Øst politidistrikt klokka ni langfredag formiddag.

Fornærmede ble dimittert fra legevakta i Hønefoss etter en sjekk.

– Han hadde skader i ansiktet, uten at jeg kan si eksakt hvor omfattende de var. Men mannen var våken og bevisst hele tiden, og var nok ikke alvorlig skadet, sier Hopperstad.

Politiet vet foreløpig ikke hva som var foranledningen til slaget eller slåssingen, og de har heller ingen informasjon om de involverte var beruset, om det var en privatfest eller om det var mye folk til stede.

– Motivet er foreløpig uklart, og vi har ikke avhørt fornærmede ennå. Men vi holder på med å få tak i de involverte for å hanke inn informasjon, sier Hopperstad.

Det er foreløpig litt uklart hvor fornærmede er fra, men mistenkte er bosatt i Jevnaker.

Politiet opplyser i 17.30-tida fredag at de fortsatt ikke har fått tak i mistenkte.

– Vi har både vært hjemme hos ham og ringt ham opptil flere ganger i løpet av dagen, uten at det har gitt resulltater. Vi må bare fortsette å prøve å få tak i ham, sier operasjonsleder Kai Gudbrandsen.

– Fornærmede har derimot forklart seg, men jeg har lite informasjon om forklaringen hans i loggen, sier Gudbrandsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken