Politiet om mulig strandfotografering: – Ikke haus opp unødig på sosiale medier

TIPS OSS: Heidi Staxrud mener det vil være mer konstruktivt og løsningsorientert å tipse politiet umiddelbart dersom man ser mistenkelig oppførsel på badestrender, enn å vente til man er hjemme før man skriver innlegg på facebook.

TIPS OSS: Heidi Staxrud mener det vil være mer konstruktivt og løsningsorientert å tipse politiet umiddelbart dersom man ser mistenkelig oppførsel på badestrender, enn å vente til man er hjemme før man skriver innlegg på facebook. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Heidi Staxrud ved Gran og Lunner lensmannskontor oppfordrer bekymrede foreldre på det sterkeste til å ta kontakt med politiet dersom de opplever mistenkelig oppførsel på badestrendene.

DEL

Etter at Hadeland skrev om bekymringsmeldinger om at en mann visstnok skal ha tatt bilder av badegjester på Ulsnestangen har flere kommentert saken i blant annet på Hadelands Facebook-side og andre steder på sosiale medier.

Staxrud håper flere heller tar til orde når de opplever noe, og at de tar til orde til politiet.

– Vi har kun én melding på det, og vet egentlig ikke noe mer om det. Min oppfordring er at folk ikke setter seg ned og skriver innlegg på sosiale medier som kan skremme og hausse opp situasjonen. Ta kontakt med oss så snart dere ser noe, så vi kan ta tak i saken, sier hun.

Ingen avhør

Staxrud sier til Hadeland at det ikke er gjort noen avhør av noe slag i saken, og at politiet derfor er meget interessert i tips.

– Det kan jo også hende at det egentlig ikke er slik noen tror. Uansett er vi den rette instansen å henvende seg til, og ta kontakt så snart som mulig når dere ser noe, gjentar hun.

Kontakt?

Flere lesere stiller spørsmål ved at ingen har tatt kontakt med mannen som etter sigende skal ha tatt bilder.

De stiller seg også spørrende til hvorvidt det den ukjente mannen blir anklaget for holder vann, og minner om at det skaper frykt i lokalmiljøet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken