BRANDBU: Politiet i Innlandet meldte klokka 23.20 onsdag kveld om ulykke der bil og moped var involvert i Brandbu. Det viste seg å være en liten lastebil og en lett motorsykkel som hadde kollidert.

Ung motorsyklist

Politiet opplyste til Hadeland klokka 00.45 at føreren av motorsykkelen var en gutt fra Gran på 17 år. Han ble fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse. Føreren av lastebilen hadde ingen fysiske skader.

- Vi har ikke oversikt over skadeomfang, men har fått melding om at han har en brukket ankel, opplyser politiet.

I løpet av natta har Ullevål universitetssykehus kommet med noe mer informasjon. Deres rapport så langt er at skadene er uavklart, og at føreren er innlagt.

Situasjonen er uavklart

Torsdag morgen opplyser Ullevål sykehus at situasjonen er uavklart for den 17 år gamle gutten.

– Vi har ikke fått noen nye opplysninger om skadeomfang. Gutten var ved bevissthet da han ble fløyet til Ullevål, opplyser Jan Olav Bredesen ved Innlandet politidistrikt i 6.30-tida torsdag morgen.

Det var to menn i lastebilen. Begge kom seg uskadd fra hendelsen, informerer politiet, som fortsatt ikke vil uttale seg om hendelsesforløpet.

Det er store skader på begge kjøretøy.

Luftambulanse ankom stedet klokka 23.54, og forlot stedet klokka 00.15.


Brandbu

Kollisjonen skjedde i krysset Dales veg / Storlinna. Det ser ut til at lastebilen har kommet fra Brandbu og vært i ferd med å svinge inn Dales veg.

Storlinna ble stengt i begge retninger mens redningsarbeidet pågikk.

Ulykkesstedet ble sperret av etter at ambulansehelikopteret hadde dratt. Politiet anmoder folk om å holde avstand inntil de tekniske undersøkelsene blir gjennomført. Det kom raskt til mange ungdommer som samlet seg i bekymring for hvordan det hadde gått motorsyklisten.