Hadelending pågrepet etter slagsmål i Gjøvik sentrum

Artikkelen er over 1 år gammel

En mann i 20-årene fra Hadeland tok ladegrep på en softgun for å få slutt på et slagsmål i Gjøvik natt til søndag. Da en mann i 50-årene forsøkte å få vekk våpenet, oppsto det en slåsskamp mellom de to.

DEL

Flere personer var involvert i slåsskampen som fant sted i Storgata i Gjøvik sentrum klokka 04.20 natt til søndag. Det er uvisst hvorfor krangelen oppsto.

– En av de involverte personene, en mann i 20-årene fra Hadeland, dro fram en softgun og tok ladegrep for å skremme de andre og få slutt på bråket, opplyser operasjonsleder Atle B. von Obstfelder i Innlandet politidistrikt.

Flere ble skremt av hendelsen, deriblant en mann i 50-årene fra Gardermoen. Da han forsøkte å avvæpne mannen fra Hadeland, skal det ha oppstått et slagsmål mellom de to.

– Mannen fra Gardermoen pådro seg nesebrudd og brukket kjeve og ble fraktet til Gjøvik sykehus. Mannen med softgun fikk et brudd i høyre hånd og ble sendt til sykehus i Elverum for å gipse hånden. Han er pågrepet og på vei til sentralarresten i Hamar nå, sier von Obstfelder klokka 09.15 søndag.

Der blir han nødt til å forklare hvorfor han tok med en softgun på byen på nattestid. Mannen er anmeldt for kroppsskade.

Ingen av de andre involverte skal ha blitt skadet som følge av slagsmålet.

Artikkeltags