Gå til sidens hovedinnhold

Politiet har gjennomført nye undersøkelser i Hagen-huset

Artikkelen er over 1 år gammel

Sivilt politi var fredag formiddag igjen på plass i Sloraveien 4 – eneboligen til Tom og Anne-Elisabeth Hagen.

Det skriver Aftenposten.

To sivile politibiler ankom eneboligen på Fjellhamar rundt klokka 10.45. Én time senere forlot polititjenestemennene adressen.

Det er ikke kjent hvilke gjøremål politiet gjennomførte inne i huset.

– Enhver etterforskning avdekker nye spørsmål som må undersøkes. Det er tilfelle også i denne saken. Men vi har ennå ikke fått svarene fra de undersøkelsene vi gjorde fredag formiddag, sier politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt til Aftenposten.

Derfor omtaler Hadeland bortføringssaken

Anne-Elisabeth Falkevik Hagen og Tom Hagen bodde i Ringstad i Gran kommune i flere år. De flyttet fra Hadeland tidlig på 80-tallet.

Tom Hagen er oppvokst på Jaren og har fortsatt stor familie i vårt distrikt.

Anne-Elisabeth Falkevik Hagen er opprinnelig fra Gjøvik.

 

150 dager

Det er nå 150 dager siden Anne-Elisabeth Hagen (69) forsvant. Det siste livstegnet etter trebarnsmoren er en telefonsamtale hun hadde med et familiemedlem klokka 09.14 den 31. oktober 2018.

Politiet har ved flere anledninger redegjort for den lille kontakten de har hatt med den eller de som hevder å ha kidnappet Hagen, men det er nå rundt to måneder siden siste kontakt.

I et stort intervju med Romerikes Blad forteller politiinspektør Tommy Brøske om den hektiske oppstarten for etterforskningen og de mange vanskelige valgene politiet har blitt stilt overfor de siste fem måneden:

Les også

150 dager siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant: Dette har vært politiets tre vanskeligste valg