Støre må utsette Hadelands-besøk på grunn av sykdom

KOMMER IKKE: Leder for Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, er syk og kommer ikke til Hadeland torsdag. Over: bilde fra da Støre besøkte Jevnaker omsorgs- og rehabiliteringssenter høsten 2013, her sammen med Jevnaker-ordfører Hilde Brørby Fivelsdal og kommunalsjef Cecilie P. Øyen.

KOMMER IKKE: Leder for Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, er syk og kommer ikke til Hadeland torsdag. Over: bilde fra da Støre besøkte Jevnaker omsorgs- og rehabiliteringssenter høsten 2013, her sammen med Jevnaker-ordfører Hilde Brørby Fivelsdal og kommunalsjef Cecilie P. Øyen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

I morgen, torsdag, skulle arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre tatt turen til Hadeland. Nå er besøket avlyst på grunn av at Støre har blitt syk.

- Jeg må med beklagelse melde at Jonas Gahr Støre har blitt syk og derfor må avlyse sitt planlagte hadelandsbesøk i morgen. Det jobbes med å finne en ny dato for besøket, skriver Randi Eek Thorsen, ordførerkandidat for Arbeiderpartiet i Gran, i en e-post.

Skulle besøkt alle tre kommuner

Hensikten med partilederens besøk var å bli bedre kjent med regionens satsninger, muligheter og utfordringer. Samtidig skulle Støre møte Arbeiderpartiets ordførerkandidater i de tre hadelandskommunene.

Han skulle ha startet besøket på Voksenopplæringen i Lunner, spist lunsj i Gran sentrum sammen med presse og lokale næringsaktører og avsluttet dagen med besøk hos bedriften Andritz Hydro AS i Jevnaker.

Artikkeltags