(Ringerikes Blad)

Ved 23-tiden måtte politiet rykke ut til Benterud og avslutte en støyende halloween-fest. Dette etter at en nabo med små barn som skulle sove hadde forsøkt å få festdeltakerne til å dempe seg. Da det mislyktes, kom politiet og stanset festlighetene.

Ved midnatt kom det en telefon fra Jevnaker om en kranglete gjest. Politiet rykket ut, og den hissige mannen ble tatt med vekk av kjente. Ved 02-tiden fikk politiet melding om at det hadde vært slåssing på Jevnaker, da skal den samme mannen ha vært involvert. Politiet rykket ikke ut, og det har så langt ikke kommet noen anmeldelse i saken.

Klokken 01.20 kom det melding om tilløp til slagsmål på et utested i Hønefoss. Ifølge en innringer skal så mange som et titall mennesker ha vært involvert. Da politiet kom til stedet var det ingen slåsskamp på stedet, og de involverte skal ha forlatt stedet. Et par gjenværende personer ble bortvist.

Klokken 02.19 ringte vaktene på et utested i Hønefoss til politiet og ba om hjelp til å håndtere en mannlig gjest. Mannen, som er i 20-årene og ikke fra distriktet, ble bortvist.

En annen mann, også han i 20-årene, ble bortvist etter å ha spyttet en vakt ved et utested i ansiktet.

Senere på natten ble en kvinne kjørt til legevakta av politiet. Årsaken var at hun var overstadig beruset.

LES OGSÅ: Jordskjelv i natt - episenteret lå ved Hønefoss