Populært med vinterleker

  Av
  Artikkelen er over 3 år gammel
  DEL

  Vinterleker på Harestua HARESTUA: I helga var det vinterleker i lysløypa på Harestua i regi av Harestua idrettslag. Med strålende solskinn ble arrangementet godt besøkt og skiene hadde god glid.

  Harestua vinterleker ble lørdag arrangert for første gang og værgudene viste seg fra sin sympatiske side. Med sol, blå himmel og flere plussgrader var det enkelt å ta på seg skiene. Over 100 barn og unge opp til tolv år var med på arrangementet.

  Morsomme aktiviteter

  I lysløypa på Harestua var det laget ni forskjellige aktiviteter. Alt fra skiskyting og bollerenn til slalåm og skicurling. Etter de først litt kreative idrettsgrenene ble det et tradisjonelt klubbmesterskap for de som ikke hadde brukt opp energien på de ni første øvelsene.

  -Skikonkurranser, spesielt for de yngste varer ofte ikke så lenge. Derfor ønsket vi å få opp lengden og samtidig gjøre det mer allsidig. Mange av øvelsene er laget nøytrale slik at deltakerne ikke drar fordeler av de forskjellige postene, forteller Bjørn Berge i skigruppa for Harestua idrettsforening som står bak arrangementet.

  Skicup?

  Berge har ambisjoner om å få samlet flere idrettslag. Han ønsker å få til et årlig arrangement.

  - Jeg håper vi klarer å få organisert det slik at vi får til vinterleker hvert år. Samtidig hadde det vært gøy å få samlet flere lag og foreninger for å arrangere en cup, sier Berge. 

  Barna syntes vinterlekene var helt topp og i løypa traff vi Matilde (7) og Aleksander (6) som nylig hadde dratt på en tømmerstokk.

  - Dette er moro. Vi gjør mye annet her enn bare ski, sier Aleksander.

  - Jeg fikk litt vondt rundt magen av tauet. Det var tungt, tilføyer Matilde.

  Etter vinterlekene var det premie til alle.