Gå til sidens hovedinnhold

Premie-bonanza under quizkveld på Kaffehjørnet

Det skilte bare ett poeng mellom de to beste lagene, men det var mange som reiste hjem med premie i bagasjen under quizkvelden på Kaffehjørnet.

DITT HADELAND

Hele ni lag deltok da Kaffehjørnet inviterte til quiz fredag kveld under Potetfestivalen. Quizmaster Håvard Krågsrud serverte 40 varierte spørsmål, og deltakerne grublet på svarene mens de hygget seg med mat og drikke fra serveringen.

I tillegg til tradisjonelle kunnskapsspørsmål, ble deltakerne også utfordret på noen lyd- og bildespørsmål. Og på toppen av det hele serverte fylkesordfører Even Aleksander Hagen kveldens eneste lokale spørsmål via video: Hva heter den nye Randsfjordferja?

Etter gjennomgang av fasiten var det klart at laget Kvass i kviss stakk av med seieren et aldri så lite hårstrå foran De håpefulle på andreplass. Selv om det var lov med inntil seks personer på laget, var vinnerlaget bare en trio og besto av Anne Marte Skari, Morten Gausen og Vigdis Tingelstad.

Vinnerlaget ble premiert med gavekort på gratis middag og fruktkurv. De var imidlertid ikke de eneste som ble premiert. Det ble trukket ut en uttrekkspremie blant alle lagene som deltok, og denne var det nettopp De håpefulle som vant.

De vant gratisbilletter til klubbkveld og plateslipp i Hadeland kultursal 23. oktober hvor Lewi Bergrud, Eystein Hagen og Barske karer står for musikken.

Blant alle de 40 deltakerne som møtte på quizen, ble det også trukket ut to vinnere på inngangsbilletten. Tanja Estensen vant en sekk poteter (som seg hør og bør under Potetfestivalen), mens Håkon Sønneland ble trukket ut som vinner av en stor fruktkurv.

Dette var første gang Kaffehjørnet arrangerte quiz, og Heidi Højfeldt var godt fornøyd med kvelden. Hun setter pris på at så mange kom, og utelukker ikke at det kan bli flere quizkvelder senere.

Resultatliste:

  1. Kvass i kviss, 35 poeng
  2. De håpefulle, 34 poeng
  3. Fort & gæli, 32 poeng
  4. Impala-laget, 30 poeng
  5. Team Kvændis, 29 poeng
  6. Teletubbies, 27 poeng
  7. Barnehagen, 26 poeng:
  8. Søstrene sistras, 25 poeng:
  9. Jim Eikuk, 23 poeng:

PS: Svaret på videospørsmålet fra fylkesordføreren er Elrond. Det visste alle lagene som deltok!

Kommentarer til denne saken