Prioriteringer i budsjett-tider 

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Alle partiene i Gran gikk til valg på økt tilflytting, næringsutvikling, og styrking av skole og kultur. Dere visste allerede før valget at et nytt sykehjems-prosjekt ville være svært kostbart. Nå legges det opp til store kutt i mange sektorer. Særlig går det utover skole og fritids- og kulturtilbud for unge. Det gjør det svært uinteressant for folk å flytte hit til Gran.

LES OGSÅ: Gran, en fraflyttingskommune kun en time fra Oslo, med nedleggelser og kutt i offentlige tilbud

Vi har negativ befolkningsutvikling i Gran og det er nesten utrolig når vi ligger bare en time unna Oslo. De neste seks år vil antall 1. klassinger gå nedover i henhold til dagens prognoser. Hvordan vil politikerne handle i forhold til dette?

Vi må snu dette og gjøre Gran til en attraktivt bostedskommune. Det kan vi gjøre ved å tilby næringstomter til gunstige priser. Vi må satse på gode barnehager, skoler, kulturskolen og fritidstilbud. Det er dette som får folk til å flytte til Gran, for det holder ikke bare med pen natur og frisk luft.

Hvordan har de styrende politikerne tenkt å få til dette i et tiårs perspektiv dersom nytt sykehjem også skal bygges? Hvordan skal de skape bolyst med så dårlige vilkår?

La oss prioritere vekst i kommunen før vi koster på oss et nytt sykehjem til 6-700 millioner.

Jeg savner politikere som holder på valgløfter og som har visjoner for Gran og Hadeland!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken