Utfordrer det nye kommunestyret til quiz-duell

QUIZ-DUELL: Biblioteksjef Wenche Nyaas og quizmaster Håvard Krågsrud utfordrer politikerne til å stille lag på neste quiz.

QUIZ-DUELL: Biblioteksjef Wenche Nyaas og quizmaster Håvard Krågsrud utfordrer politikerne til å stille lag på neste quiz. Foto:

– Dette er en aller tiders mulighet for det nye kommunestyret til å vise at de kan jobbe sammen for et best mulig resultat, sier arrangøren og utfordrer politikerne i Gran til å stille eget lag under quizen på Gran bibliotek 17. oktober.

DEL

Et jevnt og spennende valg endte med at Gran kommune får ny ordfører. Torsdag 24. oktober møtes det nye kommunestyret for første gang, og da tar Randi Eek Thorsen over stafettpinnen etter nåværende ordfører Willy Westhagen.

Nå håper quiz-arrangør Gran bibliotek at kommunestyret også klarer å stille et slagkraftig mannskap på beina allerede én uke tidligere. Torsdag 17. oktober arrangeres nemlig høsten andre quiz på biblioteket.

– Her er både gamle og nye lag velkommen, men denne gangen sender vi et ekstra utfordring til det nye kommunestyret i Gran, sier biblioteksjef Wenche Nyaas i en pressemelding.

Quizmaster Håvard Krågsrud lover varierte spørsmål, levert av quiz-guru Arvid Holmlund.

– Vi har en begrensning på maks seks personer pr. lag. I det nye kommunestyret er det seks partier som er representert. Derfor vil det være naturlig at hvert parti kan bidra med én person hver på et felles quizlag, sier Krågsrud.

LES OGSÅ:

Ifølge arrangøren spiller det ingen rolle om politikerlaget havner først eller sist i den vennskapelige duellen om poengene.

– Quizen på Gran bibliotek skal være et hyggelig møtested for alle. Om du er gammel eller ung spiller ingen rolle. Her har vi både vennegjenger og arbeidsplasser som stiller lag, slik at de kan ha en hyggelig kveld hos oss én gang i måneden, sier Nyaas.

Arrangøren sender dermed ballen videre til påtroppende ordfører Randi Eek Thorsen.

– Skulle hun ikke ha anledning til å delta selv, så håper vi hun likevel kan trekke i trådene og bidra til at vi får et solid politikerlag på startstreken, sier Krågsrud.

Biblioteksjef Nyaas understreker at også alle andre lag er hjertelig velkommen.

– Av praktiske årsaker tar vi gjerne imot påmelding i forkant, men det er også mulig å møte opp i døra og melde på laget sitt direkte der, avslutter Nyaas i pressemeldingen.

Artikkeltags