Sporty politikere med solid quiz-innsats – nå sender de utfordringen videre til Lunner

STILTE OPP: Politikerne i Gran endte opp med navnet «Må behandles» på quizlaget sitt. Fra venstre står Erik Dokken, Jan Peter Lyngstad, Liv Kristin Lyngstad, Pål-Arne Oulie, Vemund Viken og Maren Raknerud

STILTE OPP: Politikerne i Gran endte opp med navnet «Må behandles» på quizlaget sitt. Fra venstre står Erik Dokken, Jan Peter Lyngstad, Liv Kristin Lyngstad, Pål-Arne Oulie, Vemund Viken og Maren Raknerud Foto:

Av

Det nye kommunestyret i Gran tok utfordringen på strak arm, og stilte med lag under quizen på Gran bibliotek. Men verken de eller noen andre kunne hamle opp med lærerlaget fra Hadeland videregående skole.

DEL

InnsendtI forkant av quizen på Gran bibliotek onsdag 17. oktober, hadde arrangøren utfordret påtroppende ordfører Randi Eek Thorsen og det nye kommunestyre til å stille lag.

Arbeiderpartipolitikeren, som formelt blir ordfører 24. oktober, hadde ikke anledning til å delta selv, men var ikke sen om å lodde stemningen blant de andre politikerne i kommunestyregruppa.

I løpet av kort tid var det mobilisert en hel «pool» av potensielle deltakere som kan tenke seg å delta på de kommende quizene denne sesongen – så sant de ikke sammenfaller med kommunestyremøter naturligvis.

Det er riktignok bare plass til maks seks personer pr. lag på bibliotek-quizen, og denne gangen var det Jan Peter Lyngstad (Ap), Vemund Viken (Ap), Pål-Arne Oulie (Sp), Maren Raknerud (Sp), Liv Kristin Lyngstad (SV/Rødt) og Erik Dokken (SV/Rødt) som representerte det nye kommunestyret i Gran.

Dette laget hadde en sterk rødgrønn profil, men ordføreren forsikrer at det også er politikere med andre politiske farger i quiz-poolen.

De seks kommunestyrerepresentantene gjorde en solid innsats under en rekordjevn quiz. De endte opp med 33 av 40 mulige poeng, men det holdt imidlertid bare til en delt 5. plass.

Best denne runden var laget Bahamas, som gjorde comeback etter noen måneders pause. Med 37 poeng var lærerlaget fra Hadeland videregående skole i en egen klasse.

Neste quiz på biblioteket er torsdag 14. november. Da har kommunestyret i Gran møte, men politikerne som deltok denne gangen sender ballen videre til kommunestyret i Lunner og utfordrer de til å stille med lag i den neste quizen.

Utfordringen er herved videresendt til ordfører Harald Tyrdal & co.!

RESULTATER
1: Bahamas, 37 poeng
2: HR-unionen, 35 poeng
3: Ringstad turn og Rulling tullings, 34 poeng
5: Må behandles, Fort & gæli og Optimistene, 33 poeng
8: Mikromarc United, 32 poeng
9: De håpefulle, 31 poeng
10: 3 par grå, 29 poeng
11: Frode og fårene, 23 poeng

VINNERLAGET: Ingen over, ingen ved siden. Bahamas vant sesongens andre quiz. Fra venstre står Reidun Hvattum, Eirik Dybvik Bøhn, Cecilie Aspheim, Olav-Inge Nordbotten, Hanne Hovden og Anne Marte Skari.

VINNERLAGET: Ingen over, ingen ved siden. Bahamas vant sesongens andre quiz. Fra venstre står Reidun Hvattum, Eirik Dybvik Bøhn, Cecilie Aspheim, Olav-Inge Nordbotten, Hanne Hovden og Anne Marte Skari. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags