Inviterer nye og gamle lag til quiz på biblioteket

KLART FOR NYE SPØRSMÅL: – Nei da Wenche, du trenger ikke å kunne ALT for i delta i denne quizen, forsikrer quizmaster Håvard Krågsrud. Arrangøren oppfordrer alt fra arbeidsplasser til skoleelever og vennegjenger til å delta på sesongens første quiz 19. september.

KLART FOR NYE SPØRSMÅL: – Nei da Wenche, du trenger ikke å kunne ALT for i delta i denne quizen, forsikrer quizmaster Håvard Krågsrud. Arrangøren oppfordrer alt fra arbeidsplasser til skoleelever og vennegjenger til å delta på sesongens første quiz 19. september. Foto:

- Enten du kan mye om litt, eller litt om mye så ønsker vi deg velkommen til quiz, sier Wenche Nyaas og Håvard Krågsrud.

DEL

Årets quiz-sesong starter på Gran bibliotek torsdag 19. september. Oppskriften er den samme som før sommeren: 40 spørsmål, god stemning, enkel servering og selvsagt vennskapelig kniving om quiz-poengene, opplyser arrangøren i en pressemelding.

– Det er nok mange som tror at det er veldig mange litteraturspørsmål ettersom quizen arrangeres her på biblioteket. Det stemmer ikke. Her er det 40 varierte spørsmål innen alle kategorier. Alt fra sport og underholdning til politikk og generell allmennkunnskap, sier Wenche Nyaas som er biblioteksjef.

Quizmaster Håvard Krågsrud er enig:

– Det er den erfarne quizmasteren Arvid Holmlund som lager spørsmålene for oss. Jeg er rett og slett imponert over hvor varierte spørsmålene er. Her er det noen for enhver smak, sier Krågsrud, som går løs på sin andre sesong som quizmaster.

På det meste forrige sesong deltok tretten lag på quizen som arrangeres én torsdag hver måned. Men det er fortsatt plass til flere lag.

– I fjor kåret vi både rundevinnere og en sammenlagtvinner gjennom hele sesongen. I år vil vi fokusere mer på den enkelte quizen. Det betyr at dersom du går glipp av en runde eller to, så er det ingen grunn til å ikke bli med neste gang igjen, sier Krågsrud.

VENNSKAPELIG DUELL: Gran bibliotek ved Wenche Nyaas inviterer til ny quizsesong. Håvard Krågsrud forsikrer at det blir varierte spørsmål, og noe for enhver smak.

VENNSKAPELIG DUELL: Gran bibliotek ved Wenche Nyaas inviterer til ny quizsesong. Håvard Krågsrud forsikrer at det blir varierte spørsmål, og noe for enhver smak. Foto:

Det er satt en grense på seks personer pr. lag, men dersom du ikke stiller med eget lag, kan du fortsatt møte opp.

– Da får du mulighet til å forsterke et av de andre lagene som ikke er fulltallige, sier Nyaas.

Biblioteket ønsker i utgangspunktet påmelding av lag i forkant, men det er også mulighet til å melde seg på i døra.

Den første quizen blir som nevnt 19. september, og deretter er det nye quizer 17. oktober og 14. november. Avgjørelsen om det blir quiz i desember tas på et senere tidspunkt.

– For mer informasjon er det bare å følge med på Facebook-siden til Gran bibliotek eller i avisen Hadeland, sier Nyaas i pressemeldingen.

PLASS TIL ENDA FLERE: Slik så det ut da alle quizdeltagerne ble samlet til gruppebilde i forbindelse med den siste quizen før sommerferien. – Vi synes det er hyggelig at så mange deltar, men det er plass til enda flere, sier Wenche Nyaas hos arrangøren.

PLASS TIL ENDA FLERE: Slik så det ut da alle quizdeltagerne ble samlet til gruppebilde i forbindelse med den siste quizen før sommerferien. – Vi synes det er hyggelig at så mange deltar, men det er plass til enda flere, sier Wenche Nyaas hos arrangøren. Foto:

Artikkeltags