NRK: Rekordtall for Påskelabyrinten

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Påskeprogrammet hadde i snitt 821 000 lyttere i påska.

DEL

– Påskelabyrinten har blitt en tradisjon på linje med Kvikklunsj, solvegg og appelsin. Det er imponerende hva Viggo Valle og det lille teamet hans får til år etter år med Påskelabyrinten. Det er bare å gratulere, sier en veldig fornøyd NRK P1-sjef, Bjørn Tore Grøtte.

Påskelabyrinten hadde flere lyttere i 2018 enn i 2017, 2016, 2015 og 2014, som er så langt tilbake NRK har sammenlignbare lyttertall.

– Det er imponerende at Påskelabyrinten trekker flere folk i 2018 enn de foregående årene. Å samle 821 000 lyttere i et heldigitalt radiomarked er formidabelt, konstaterer Grøtte i pressemeldingen fra NRK.

PS! I 2016 var det en hadelending som gikk helt til topps i den tradisjonsrike konkurransen. Les mer om det her:
 

LES OGSÅ:


Nordmenn har hørt Viggo Valle spørre «Kor ska vi reis hen» siden 1987 og blir åpenbart ikke lei. Nesten tre av fire radiolyttere hørte på programmet da det gikk; markedsandelen var på 72,4 prosent. Mange har også spilt nettversjonen av den geografiske skattejakta på NRK.no.

 -Lyttertallene viser at godt innhold, direktesendt, folkelig radio treffer blink også i 2018. Det er hardt arbeid og god teft som ligger bak suksessen. Det er nøkkelen for å samle folk ved radioen også framover, sier Grøtte.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.