Gå til sidens hovedinnhold

Randsfjorden rundt for 34. gang 

Søndag 5. september arrangerer Hadeland Cykleklubb Randsfjorden rundt for 34. gang.

Ditt Hadeland

Etter avlysning i 2020 og utsettelse fra mai til september i år er vi i gang igjen.

Rittet har blitt en tradisjon i Hadeland CK. Klubbens medlemmer er en rutinert gjeng med masse erfaring i å arrangere sykkelritt.

Årets ritt er noe annerledes, etter at vi måtte flytte rittet fra mai til september på grunn av korona. I skrivende stund har vi i underkant 400 startende i år.

Vi er så heldige at vi får lov å bruke store deler av Brandbu sentrum, selv om vi må stenge en del veger og lage omkjøringer for beboerne. Flomsikringsarbeid gjør imidlertid at all servering som vanligvis er på Nobelsplassen i år er flyttet bak huset til Medus på den store parkeringsplassen. Vi har bevisst også valgt en søndag, det med tanke på lørdagstrafikk som fortiden skaper en del omkjøringer i sentrum. Men vi i Hadeland CK håper at alle tar dette med et smil den ene dagen i året.

Avslutningsvis håper jeg på klubbens vegne at det er forståelse for at det er noen stengte veger i Brandbu på denne dagen, men ønsker alle hjertelig velkommen for å heie fram og se på rittet. Sett ut flaggene langs løypa, ta med godstolen og en kaffekopp og bli med langs løypa og lag en fin høstdag for syklistene.

Takk til alle som gir oss muligheten for å arrangere Østlandets største turritt i Brandbu og rundt Randsfjorden, «perlen i Land og Hadeland».

Kommentarer til denne saken