Rebels Music har havnet i heisen

HEIS: Øistein Lysenstøen og Morten Wien kan nå tilby rullestolbrukere heis opp og ned Musikk-Kjeller`n.

HEIS: Øistein Lysenstøen og Morten Wien kan nå tilby rullestolbrukere heis opp og ned Musikk-Kjeller`n.

Artikkelen er over 2 år gammel

Det i positiv forstand. Nå er rullestolheis på plass i Musikk-Kjeller`n.

DEL

Rebels MusicGRAN: Et av de branntekniske kravene for bruk av lokalene til Rebels Music var at en rullestolheis måtte på plass.

Nå er det investert i både toalett og heis for dem som er avhengige av rullestol for å komme på konserter i Musikk-Kjeller`n.

– Dette er en dag vi feirer. Endelig er heisen på plass. Musikk er for alle, det er viktig at alle får tilgang til lokalene våre, sier Morten Wien og Øistein Lysenstøen i Rebels Music.

Kausjon for lån

De to har kausjonert for lån slik at heisen kunne komme på plass. Heisen er budsjettert til å koste 150.000 kroner. I tillegg er det budsjettert 130.000 kroner i kostnader til sanitæranlegg, inkludert nytt og romslig toalett for rullestolbrukere.

LES OGSÅ: Slik blir høsten i Musikk-kjeller'n

– Det er tøft å finne penger, men sponsing av utstyr og materialer hjelper oss mye. Vi har også fått gode priser på det vi trenger. Vi har god og viktig støtte på bygda, sier Lysenstøen og Wien.

Alt godkjent

Rebels Music har fått 24.500 kroner av Gran kommune og søker om ytterligere midler. I tillegg vil de søke om midler annensteds fra.

Etter at ventilasjonsanlegget ble utbedret tidligere i år kan Musikk-Kjeller`n nå ta imot 250 besøkende.

LES OGSÅ: Nå blir det plass til flere i kjelleren

– Nå er alt i orden brannmessig og lokalet er godkjent i henhold til universell utforming. Lokalene er pusset opp med nymalt golv og golvbelegg. Nå gleder vi oss til første konsert i høst den 1. september, sier Lysenstøen og Wien.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags