Gå til sidens hovedinnhold

Rednecks-gjengen inviterer til vinterleker for hele familien – og snart er det ny tv-serie

Artikkelen er over 3 år gammel

Til helgen blir det aking, skileik, konkurranser og premier på Myrskogen i Jevnaker, når de lokale rødjakkene arrangerer Redneck Winter Games.

– Her er det fire fantastiske akebakker, flere kilometer med løyper for bortoverski og superfint sted for et sånt familiearrangement, sier tv-aktuelle Rednecks-Kristian Gulheim fra Jevnaker. 

LES OGSÅ:

Les også

Redneckparet ble gift med et smell

Lørdag og søndag 17. og 18. februar inviterer altså Norske Rednecks til familiedag med aktiviteter, konkurranser og premier for de minste, og voksenaktiviteter som blant annet shotstafett, øl-aking og uformelt lengdehopp for de store.

Fest på kvelden

Det loves musikk og moro hele dagen, samt kåring av neste års «Winter Games»-by. Det er lagt opp til aktiviteter for de minste og opp til 17 års alder, før det blir vinterleker for de voksne på ettermiddagen.

Det vil være en deltakeravgift for de voksne, mens barn og unge under 17 år er med gratis, dette for å dekke kostnader som leie av lokaler og lignende. Og har du tenkt å være med på voksenlekene, vær obs på at det vil være 18 års aldersgrense for deltakelse her.

– Vi legger også til rette for et par bålplasser. Husk å ta med ski, akebrett, og slike ting. Og har du miniski, så ta med de også. Her er det bare fantasien som stopper oss. Vi tar påmeldinga på stedet, sier arrangøren.

Vi avslutter dagen for deltakerne med å gå inn og varme oss med god musikk, servert av Arly Karlsen And Sons til slutt, sier Rednecks-Kristian og ønsker alle som har lyst velkommen.

Ny tv-sesong

Hele 32 episoder venter dem som liker å følge hverdagen til denne uvanlige og kreative gjengen. Fredag 23. februar er det sesongstart for serien på TVNorge, uka etter på TVMax.

– Vi håper jo at folk fortsatt kan ha glede av å kunne få noen ideer til forskjellige gjøremål, sier Kristian, som mener alt ikke nødvendigvis må være ferdig servert. 

– Monica gleder seg skikkelig, og føler hun har blitt kjempegodt mottatt i Redneckmiljøet, legger han til.

I den nye og tredje sesongen av Norske Rednecks får seerne være med på et nokså spesielt campingliv.

– Hvorfor camping?

– Vi tenker vel mest på at det å komme på campingplasser i dag er blitt alt for fancy for oss «normale» mennesker. Det er gjerne litt sånn at når vi kommer på et sted med våre gamle vogner, blir vi fort uglesett. Ved et par tilfeller har vi til og med blitt nektet adgang rett og slett, fordi de mener deres campingplass er for fin for oss. Derfor ønsker vi å lage motsetningen til disse stedene, et sted hvor vi ønsker ALLE velkommen. Men, det kan jo hende at de som kommer med altfor flott vogn kanskje må kjøre videre, sier Kristian med en liten latter.

Kommentarer til denne saken