Gå til sidens hovedinnhold

Referat fra årsmøte i Grindvoll og Lunner KF-lag

Ditt Hadeland

Årsmøtereferat fra Grindvoll og Lunner Kvinne og familielag (Husmorlaget).

Vi har i løpet av siste tiden fått flere medlemmer og er nå 11 stk. Det er dobbelt så mange som vi var for 15 måneder siden. Vi har god plass til flere medlemmer.

Vi driver BruktBokBua på Lunner. Det har gått bra det siste året til tross for koronapandemien. Eller kanskje på grunn av, siden folk har vært mer hjemme. Solgt en god del bøker og spill og puslespill, og masse annet.

I 2020 har vi hatt revisjon av lageret vårt og ryddet og sortert.

Vi har mange faste kunder og mange som gir oss bøker og ting for salg. Tusen takk til alle dere som støtter oss.

Vi har invitert foreninger og hatt kveldsarrangementer med mannekengoppvisning og servering. Det har vært populært. Lokalet er stort nok til at vi har kunnet følge smittevernreglene.

Verdens bokdag er 23 april. Den dagen er valgt fordi på den datoen i 1616 døde forfatterne; William Shakespeare, Miguel Cervantes og Garcilaso de la Vega. Vi pleier å markere den og det skal vi gjøre i år også.

Vi har arrangert formiddagskafé og etter skoletid på Skogglimt, men i 2020 ble dette ikke noe av grunnet koronapandemien.

Vi er medeiere i Skogglimt på Grindvoll og støtter opp der så godt vi kan med dugnader og noe penger.

Vi støtter Norges Kvinne og familieforbund sentralt ved å slutte opp om arbeidet som gjøres der mot sentrale myndigheter. Vi selger og lodd i forbundets landslotteri og har deltakere med på landsmøtene. Det landsmøtet som skulle vært i oktober 2020 er foreløpig utsatt til 2021 så ser vi hvordan det går.

Fortsatt er Inger Vestby lagleder.

Referent Anne Enger

Kommentarer til denne saken