Årsmøte i Gran sanitetsforening

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

ÅrsmøteGran sanitetsforening holdt sitt årsmøte på LHS-huset i Gran 7. februar 2018.

Det var 23 stemmeberettigede og ett støttemedlem til stede. Leder Tove Ranheim ønsket alle velkommen til årsmøte og vi startet med å synge NKS-sangen. Møteinnkalling og saksliste ble godkjent, Tove Ranheim ble valgt til møteleder og Grethe Saug Borgedahl ble valgt til referent.

Ifølge årsmeldingen er det 59 medlemmer og ett bedriftsmedlem, vi har hatt et aktivt og godt år med ni medlemsmøter og en tur til Sagvollen, samt ni styremøter. Foreningen har som vanlig gitt støtte til NKS sine merkesaker og fond – Kvinnemedisinsk forskning, psykiske lidelser, forskning barn/unge, revmatisme fond og osteoporose. Kreftsaken og NKS veiledningssenter for pårørende til rusavhengige samt et fadderbarn i Uganda.

På møtene har vi hatt besøk av Audhild Hval med «stupedamene», Wenche Dotset fra Medus, Kjell Jonsebråten, toradermusikk ved Kanten og Smerud og en fra Bedre liv.

Styret for 2018: Leder Tove Ranheim, nestleder Grethe Saug Borgedahl, kasserer Marit Hvalstad Linvollen, sekretær Berit Vøien Lynne, styremedlemmer Marie Hole, Marianne Finkelsen og Inger Prestmarken, vara Liv Iversen Skogheim og Ellen Wøien. Revisor Oddvar Hval.

Artikkeltags