Barnas Turlag avsluttet sesongen med nissetur

AVSLUTNING: Barnas Turlag avsluttet turåret med nissetur til Ormputten på Haredstua.

AVSLUTNING: Barnas Turlag avsluttet turåret med nissetur til Ormputten på Haredstua. Foto:

DEL

Barnas TurlagSøndag 10. desember avsluttet Barnas Turlag på Hadeland turåret 2017 med en nissetur til Ormputten på Harestua. 

15 minusgrader om morgenen var ikke til hinder når man har forhåpninger om at nissen skal dukke opp. 75 store og små møttes ved samfunnshuset for felles tur opp Kongeveien – og videre på sti opp til tjernet Ormputten.

– Vi kom fram til et tjern badet i sol, og fire bål til å varme seg på. Alle fikk servert risengrynsgrøt med sukker, kanel og smør, forteller Yvonne Bjerke, leder i Barnas Turlag Hadeland.

ORMPUTTEN: Barnas Turllags siste utflukt før jul. Alle foto: Yvonne Bjerke.

ORMPUTTEN: Barnas Turllags siste utflukt før jul. Alle foto: Yvonne Bjerke. Foto:

Etter spising og lek samlet alle i en stor ring midt på vannet og sang «På låven sitter nissen». Alle ropte på nissen, men han var ikke å se. Barna løp rundt og så etter nissen i skogkanten.

Men så dukket to skikkelser opp over bakketoppen, selveste nissefar og nissejenta. De hadde med julestrømper til alle barna, og fikk ønskelister tilbake.

– Takk til alle som har vært med oss på tur i 2017. Ønsker alle en fin jul og ett 2018 fylt av fine naturopplevelser, hilser Yvonne Bjerke, leder i Barnas Turlag Hadeland.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags