Referat fra tur med Lunner pensjonistforening

Av
DEL

Lunner pensjonistforening arrangerte tur til Savalen Fjellhotell & Spa fra 21. – 23. august. Med 48 spreke pensjonister i buss fra Totentur Hadeland Turbuss med Morten Ramberg som sjåfør startet turen Kl 08.00 i strålende sol fra Harestua.

Reiseruta ble lagt over Venabygdsfjellet med en planlagt rast oppå fjellet hvor kringle og kaffe kunne nytes i det fine været. Vi ankom Savalen Kl 14.30 ca. 30 minutter forsinket. Der sto hotellets personale klare for å ta imot oss. Vi kunne gå inn for å nyte en deilig lunsj mens personalet bar inn våre kofferter. Snakk om service.

Etter lunsjen fikk vi orientering om hotellet, om dets begynnelse, om familien som driver det og et program for vårt opphold. Av selveste nissen fikk vi omvisning i nissehuset før vi gikk til våre rom for omkledning til middag. Resten av kvelden var opp til hver enkelt. Noen benyttet seg av basseng og spa avdelingen og andre hygget seg med dans og fin musikk. Etter frokost neste dag hadde vi dagstur til Røros hvor hver enkelt sto fritt til å se seg om på egen hånd. Dagen ble avsluttet med middag, dans og underholdning i kobbersalen på hotellet. Etter frokost dag 3. var det tid for hjemreise.

Alle var fornøyde med oppholdet, maten, fasiliteter og ikke minst servicen fra hotellets personale. Været var også på vår side.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags