Referat: Kaffeservering på JORS

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Torsdag 30. august serverte Pårørende/Vennegruppa ved JORS kaffe med kringle på dagsenteret. Lena og hennes medhjelpere på dagsenteret hadde dekket nydelige bord til vi skulle komme, og tok imot oss med ett stort smil. Beboere på JORS og brukere av dagsenteret var på plass rundt bordene, da Annikken ønsket velkommen til om lag 50 gjester. Hun ønsket også velkommen til Otto og Karl Iver som sto for sang og musikk, med gode historier inniblant.  

De åpnet med «Rosen og sommerfuglen» som passet utmerket på en nydelig dag med deilig sommervær. Deretter fulgte de på med «Hvite roser fra Aten», «Lukk opp din hjertedør».    Flere kjente sanger kom som perler på en snor, og alle nynnet med. Så ble det kaffepause med hjemmebakt kringle, noe alle satte stor pris på, og praten gikk livlig.    

Etter kaffepausen ble det opplyst at en av våre faste gjester, Dan Arnø hadde fylt 90 år. Han ble behørig hyllet med bursdagssang og yndlingssangen som er «Tio tusen røde roser». Så fortsatte de med mange kjente og kjære melodier. Noen sang med og andre fikk seg en liten svingom. Salmen «O store Gud» ble ønsket og mange sang med. Tiden går fort i hyggelig selskap, snart var det tid for avslutning. Otto og Karl Iver avsluttet med sangen «Vaia Condios»    

Annikken takket for den fine musikken og takket alle for i dag og ønsket alle en fortsatt fin dag og velkommen tilbake neste gang.                                                                                                                      Sekretær.

Artikkeltags