Lunnerkoret var på tur 20.–22. april. Vi reiste fra Roa i tykk tåke og det samme var det på Torp flyplass. Etter litt venting der fikk vi beskjed om at flyet til Wroclaw ble kansellert.

Reiseselskapet Dag Aasbø Travel gjorde en fantastisk innsats for å få oss videre på fly. Forsøkte med nye flybilletter fra Göteborg, men fikk ikke ordnet nok seter. I stedet fikk vi hotellopphold i Göteborg på Hotell Europa, så bussen kjørte oss dit. Hadde en stopp i Strømstad for å strekke på beina. I Göteborg hadde vi en fantastisk helg. Fikk samme opplegg som vi skulle ha hatt i Wroclaw, med guide inkludert.

Vi sang masse både på hotellet, i gatene og der det ellers måtte passe seg. Folk klappet og filmet oss. Fikk også til en kirkekonsert i den tyske kirke. Hadde også masse tid til egne valg – som turgåing, handling, uterestaurantbesøk m.m.

Det var veldig god stemning i koret – til tross for at vi havnet i Göteborg i stedet for Wroclaw. På hjemturen stoppet vi på Nordbysenteret for lunsj og litt shopping, før vi reiste hjem. Alle var storfornøyde og syntes det hadde vært en fantastisk tur.