Venstre og KrF kaller inn til landsstyremøter torsdag

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Både Venstre, KrF, Frp og Høyre kaller inn sine ledende organer til møter torsdag. Men forhandlingene skal ikke være avsluttet.

DEL

Både Venstre, KrF og Fremskrittspartiet kaller inn til landsstyremøter torsdag klokken 14, og også Høyre har kalt inn partiets ledende organer, får NTB opplyst.

Tidspunktet for landsstyremøtene ble klart natt til onsdag, men partene var ikke ferdig med forhandlingene, blir NTB fortalt.

De fire partiene regner med å bruke hele onsdagen og muligens også deler av torsdag for å komme fram til en plattform som kan legges fram for partienes ledende organer, ifølge NTBs kilder.

Samtidig opplyser kilder til TV 2 onsdag morgen at forhandlingene ikke er ferdige, men at de regner med å bli det i løpet av kort tid.

KrF har forhandlet med regjeringspartiene Høyre, Frp og Venstre om en ny borgerlig flertallsregjering siden 2. januar. Det skulle opprinnelig vært landsstyremøter i alle partiene mandag, men disse ble utsatt ettersom forhandlingene gikk tregere enn ventet.

Når forhandlerne er blitt enige, skal sentrale politikere i alle de fire partiene samles fysisk for å gjennomgå regjeringsplattformen og komme med sine råd.

Forhandlingene har vært vanskelige, og partiene har slitt med å bli enige på viktige politikkområder som innvandring, abort og klima.

LES OGSÅ:

til mye 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken