Lurt byr på revy for alle (bom)penga

PÅ scenen: Roar Kalvsjøhagen, Mette Bråthen, Marthe Ohren, Jan Erik Kalvsjøhagen, Øyvind Sogn, Mari Lunder og Viggo Bråthen.

PÅ scenen: Roar Kalvsjøhagen, Mette Bråthen, Marthe Ohren, Jan Erik Kalvsjøhagen, Øyvind Sogn, Mari Lunder og Viggo Bråthen.

Artikkelen er over 5 år gammel

Etter ni år uten revy er Lunner revy- og teatergruppe igjen klare for å underholde publikum på Hadeland.

DEL

Grindvoll: 6. februar er det premiere på Skogglimt.
– Dette blir en revy i god gammeldags revystil, sier prosjektleder Mari Lunder.
Revyen har fått navnet «Revy for alle (bom)penga».
– Vi ser at dette navnet er midt i skuddet nå. Vi har fått inntrykk av at bom og veg er noe folk er opptatt av og vi synes det er viktig at revyen skal være aktuell, forteller prosjektlederen.

I god rute

Revyen har vært planlagt i lang tid og nå starter det hele å ta form.
– Prosjektet startet i april i fjor og alle tekstene er selvskrevet av skrivegruppa vår. Vi startet øvingene i høst og nå har vi endelig fått flyttet inn på Skogglimt. Det som er igjen er å få sydd sammen alt med lyd, lys, kostymer og kulisser, men vi er godt i gang og i god rute.
Sammen med Lunder selv skal Jan Erik Kalvsjøhagen, Viggo Bråthen, Marthe Ohren, Mette Bråthen, Roar Kalvsjøhagen og Øyvind Sogn stå for skuespillerprestasjonene.
– Jeg er veldig glad for at disse vil være med. I tillegg har vi et fantastisk band med oss, forteller Lunder.

Bestillingsrekord

Det skal være åtte forestillinger fordelt på tre helger og Lunder forteller om rekordstort forhåndssalg.
– Vi har solgt 600 billetter allerede, og det er kun på epost. Det vitner om at revyen er noe som er ønsket og som folk gleder seg til. Denne uken startet telefonbestillingene også, så vi håper på åtte fulle hus.

Ni år siden sist

Sist Lunner revy- og teatergruppe holdt revy var i 2006, og Lunder mener publikum kan glede seg.
– Dette er en revy der folk kan kjenne seg litt igjen i, enten om man er fra Hadeland eller andre steder. Jeg håper publikum synes revyen blir like spennende og morsom som vi gjør, avslutter hun.

Artikkeltags