Ikke følg denne fartsgrensa!

IKKE FØLG SKILTET: De elektroniske skiltene som er satt opp i galge på riksveg 4 nord for Gran sentrum har plutselig kommet til liv. Fartsgrense på 110 kilometer i timen anbefaler vi ikke å følge.

IKKE FØLG SKILTET: De elektroniske skiltene som er satt opp i galge på riksveg 4 nord for Gran sentrum har plutselig kommet til liv. Fartsgrense på 110 kilometer i timen anbefaler vi ikke å følge. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

GRAN: De siste dagene har flere lesere rapportert om at de elektroniske skiltene nord for Granstunnelen har vist at fartsgrensa er 110 kilometer i timen. Det er en dårlig idé å følge denne fartsgrensa.

– Det er testing av utstyr som pågår. Det skulle egentlig vært skiltet på forhånd at testing pågår, men dette vil være på plass tirsdag, lover Statens vegvesen. 

I testperioden vil skiltene vise ulike hastigheter mellom 50 og 110. Trafikantene skal i denne perioden hvor testingen foregår forholde seg til skiltene langs vegen og ikke til hastighet på skiltene på galgene.

Når vegen står ferdig blir fartsgrensa 100 kilometer i timen fra Granstunnelen og sørover, og 90 kilometer i timen på nordsida av tunnelen.

LES OGSÅ: Rv. 4 får to ulike fartsgrenser

Artikkeltags