Riksveg 4 blir stengt mellom klokka 19 og 06 morgenen etter på strekningen Blili–Reinsvoll onsdag til torsdag og torsdag til fredag. Dette skyldes arbeid med armering i forkant av dekkelegging. Omkjøring blir skiltet. Det opplyser Statens vegvesen i en pressemelding.

– Vegvesenets entreprenør skal legge punktvis stålarmering og et opprettingslag før strekningen får nytt slitelag. For å få gjort arbeidet med armering på best mulig måte, må vegarbeiderne ha tilgang på hele vegens bredde. Derfor blir vegen kvelds- og nattestengt mellom Blili på Eina og krysset med fylkesveg 246 nord for Reinsvoll onsdag til torsdag og torsdag til fredag, opplyser vegvesenet.

Trafikken sørfra blir dirigert over på fylkesveg 111 (Vestre Totenveg) ved Blili og følger den til krysset med fylkesveg 246 på Bøverbru. Der må trafikken gå på fv. 246 til den kommer ut igjen på riksveg 4 like nord for Reinsvoll.

Strekningen Bruflat–Reinsvoll er den siste som skal asfalteres på riksveg 4 mellom Einavoll og Hunndalen i år. Hvis været er gunstig, blir arbeidet ferdig i løpet av neste uke.

Etter at arbeidet med armering er ferdig denne uka, vil trafikken bli ført forbi anleggsstedet ved hjelp av manuell dirigering og ledebil.